Fotó szolgáltatások > Archiválás, digitalizálás > Fotó, fotózás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fotó szolgáltatások > Archiválás, digitalizálás > 2 weboldal. Kategória leírása: Fotók, képek digitalizálása, archiválása, fényképek, fotóalbumok mentése.

foto.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Archiválás, digitalizálás
http://www.emlekmento.com

A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig. Miért szükséges a digitalizálás? A DIA felvételek gombásodhatnak és elöregedésük folyamán elcsúsznak a színeik; A VIDEÓK jelhordozó rétege 10-15 év után rohamosan veszít mágneses tulajdonságaiból; A FÉNYKÉPEK a gyorselőhívás miatt néhány tíz év után megkopnak a színeik; Az IRATOK tárolása hosszú távon költégesebb, mint egy jól megszervezett mentés. A MAGNÓ kazetták szintén demágnesezdőnek, a hang tompa lesz és zajokkal teli; A BAKELIT lemezek is öregszenek, régebbi felvételek már életlenül szólnak.

Archiválás, digitalizálás
Fénykép digitalizálás kiváló minőségben
http://xn--digitalizls-s7ab.hu/fenykep-digitalizalas

Szeretné régi családi videóit, fotóit digitalizálni? Akkor jó helyen jár, ugyanis cégünk minőségi videó és fénykép digitalizálást vállal, valamint cd-k, dvd-k sokszorosításával is foglalkozik. Videó digitalizálás során minőségi lemezeket használunk, valamint a videókat DVD-re, és - külön kérésre - egyéb adathordozóra rögzítjük. Fényképei digitalizálásával pedig emlékeit minőségi formában őrizheti meg gyermekei, unokái számára. Cégek számára lehetőség van állandó digitalizálási, cd és dvd sokszorosítási szolgáltatás igénybevételére is különböző kedvezményekkel! Válassza szolgáltatásainkat, hogy emlékei biztonságban legyenek!

Fénykép digitalizálás kiváló minőségben
Hirdetések
Oldal leírása
foto.wyw.hu: WYW linkek fotó, fotózás témakörben. Digitális fotó, analóg fotó, digitális képszerkesztés, képgalériák, fotó művészek, és amatőr fotózás.
Gyűjteményünkben 600 válogatott fotó, fotózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 600 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 38655