Fotó szolgáltatások > Akt foto > Fotó, fotózás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fotó szolgáltatások > Akt foto > 6 weboldal. Kategória leírása: Akt fotók és akt fotósok.

foto.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
ArtfotoStúdió - Szombathely
http://www.artfotos.hu/

ArtfotoStúdió - Szombathely - Akt-, modellfotózás.

ArtfotoStúdió - Szombathely
Kreatív Fotó Stúdió
http://www.kreativfoto.hu/akt.htm

Akt fényképek akár modell portfólióhoz, saját célra, vagy a kedvesnek.

Kreatív Fotó Stúdió
Minafoto.hu
http://www.minafoto.hu

Profi képek megfizethető áron. Igyekszem egyedi látásmóddal megközelíteni modelljeimet, hangsúlyozni egyéniségüket, karakterüket. Minden témát egyedinek tartok, és igyekszem a lehető legjobban úgy megközelíteni, ahogyan azt az ügyfél láttatni szeretné. Véleményem szerint egy kép nem egy pillanat alatt készül el: annak van előélete, az elkészítés módja és pillanata, az utómunkák ( a digitális retus, effektek, a nyomtatási megjelenítés módjai, a grafika, a képkeret), és az utóélete, ahogy fogadják a képet a nézői. A jó képekkel célom a színvonalas vizuális kultúra megteremtése, túltekintve a mostanában kilószámban divatos, épphogy mobillal lekattintott pillanatokon.

Minafoto.hu
Aktfotó workshop
http://agens90.com/hu/aktfoto-workshop-sorozat

Az Ágens fotóstúdió Aktfotó workshop sorozatot indít. Minden pénteken az aktfotózáson belül egy-egy témát dolgozunk fel, profi műtermi körülmények között. A képzésekre lehet külön-külön vagy egyben is jelentkezni. Azon 18. évüket betöltött fotósok jelentkezését várjuk, akik a műtermi művészfotózásról szeretnének többet megtudni. Első alkalom: világítástípusok, high-key, low-key világítások (2012. november 9.) Második alkalom: Kontraszt, fény-árnyék, sziluett (2012. november 16.) Harmadik alkalom: vetítés, színszűrők, füstgép használata (2012. november 23.) Negyedik alkalom: Víz (2012. november 30.) Ötödik alkalom: mozgásábrázolás (2012. december 7.)

Aktfotó workshop
Professzionális modell portfólió fotózás
http://www.portfoliofotos.hu

Nagy szakértelemmel és sok éves nemzetközi szakmai tapasztalattal vállaljuk professzionális modell portfóliók és erotikus portfóliók (akt, fél-akt, glamour, stb) elkészítését, budapesti, tágas, jól felszerelt fotó stúdiónkban rendkívül kedvező árakon. A portfólió fotózásokon kívül vállalunk még katalógus, divat (fashion), reklám fotózásokat, esküvő fotózásokat, reklám fotózásokat, rendezvény fotózásokat valamint különböző tárgyfotózásokat is és egyéb kreatív fotózásokat is. 2006 óta fotózom. Ügyfeleim főleg hazai feltörekvő modellek, hostessek, erotikus modellek illetve külföldi megbízók, akik számára rendszeresen fotózunk különböző katalógusokat, céges naptárakat, borítókat, valamint különböző erotikus fotókat. További információk és folyamatosan frissülő referenciáink megtalálhatóak a weboldalunkon.

Professzionális modell portfólió fotózás
DomiArt Photo Debrecen
http://www.fotozas-debrecen.hu/content/akt-es-glamour-fotozas.html

Akár a munkádhoz szeretnél egy dögös, vágykeltő portfólió fotó sorozatot, akár csak a párodat szeretnéd meglepni, akkor jó helyen jársz. Az akt és a glamour fotózás a női test szépségét kívánja kiemelni, más-más aspektusból. A művészi akt fotózás lényege, hogy a fények és az árnyékok játéka a test domborulatain a szemünk előtt rajzolják ki magát a képet. A glamour fotózás során pedig a nő szépségét, kisugárzását, önbizalmát ragyogtatjuk meg, fehérneműs, félakt vagy akt stílusban. Ha bármilyen kérdés felmerül benned, kérlek, fordulj hozzám bizalommal!

DomiArt Photo Debrecen
Hirdetések
Oldal leírása
foto.wyw.hu: WYW linkek fotó, fotózás témakörben. Digitális fotó, analóg fotó, digitális képszerkesztés, képgalériák, fotó művészek, és amatőr fotózás.
Gyűjteményünkben 600 válogatott fotó, fotózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 600 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 38655