Fotó szolgáltatások > Ingatlan fotózás, ingatlan fotó > Fotó, fotózás - wyw.hu

Tartalom:

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fotó szolgáltatások > Ingatlan fotózás, ingatlan fotó > 2 weboldal. Kategória leírása: Ingatlan fotózás, ingatlan fotó, ingatlan panoráma fotó, külső és belső fotók ingatlanokról.

foto.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Bányai Viktor - Ingatlan fotózás
Bányai Viktor - Ingatlan fotózás
http://www.fotofenykep.hu/

Ingatlan fotózással foglalkozom, Bányai Viktor vagyok és néhány szóval bemutatnám a SÍK-PANORÁMA fotózás előnyeit. Ezt a fotózási technikát alkalmazom az ingatlanok belső terének a bemutatására is. Mivel az átlagos látószögű objektívek korlátot szabnak a terek átfogását illetően ezért SÍK-PANORÁMA felvételeket készítek. Vannak még megfelelő lehetőségek, mint a nagylátószögű objektív alkalmazása, vagy a gömb-panoráma felvétel. Én mégis a fenti technológia mellett döntöttem, mert a költségek így igen minimálisak, tehát a megrendelő pénztárcáját is kíméli. A következő felsorolásban a teljesség igénye nélkül ismertetem, hogy hol alkalmazható ez a fotózási technika: épületek külső és belső terének fényképezése. Lakás, iroda, műhely és egyéb munkahelyek fotózása hirdetésekhez, weboldalakhoz. Ezzel a fotózási módszerrel többet mutathat a kíváncsi vevők számára, nagyobb részlete lesz látható a helyiségeknek.

Bányai Viktor - Ingatlan fotózás
Ingatlan fotózás
Ingatlan fotózás
http://ingatlan-foto.hu

Ingatlanjának hirdetésében számottevő a fotók mínősége, ebben kínálok lehetőséget. Szakértelem - felszereltség - utómunka - tapasztalat... kedvező áron! Ami nélkül nem megy a jó képek elkészítése egy ingatlanról, az a felszerelés, és kezelőjének szaktudása, tapasztalata. Profi Canon fényképezőgéppel, állvánnyal és extra széles látószögű objektívvel dolgozom, hogy a tökéletességet ne a felszereltség hiánya okozza. Ezek drága, és direkt az ingatlanok fényképezéséhez optimalizált eszközök. Utómunka szükséges a digitális képek feldolgozásához, speciális programmal kerül több kép összeillesztése, és fényviszonyainak beállítása.

Ingatlan fotózás
Oldal leírása
foto.wyw.hu: WYW linkek fotó, fotózás témakörben. Digitális fotó, analóg fotó, digitális képszerkesztés, képgalériák, fotó művészek, és amatőr fotózás.
Gyűjteményünkben 592 válogatott fotó, fotózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 592 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 38570