Fotó szolgáltatások > Ingatlan fotózás, ingatlan fotó > Fotó, fotózás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fotó szolgáltatások > Ingatlan fotózás, ingatlan fotó > 2 weboldal. Kategória leírása: Ingatlan fotózás, ingatlan fotó, ingatlan panoráma fotó, külső és belső fotók ingatlanokról.

foto.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bányai Viktor - Ingatlan fotózás
http://www.fotofenykep.hu/

Ingatlan fotózással foglalkozom, Bányai Viktor vagyok és néhány szóval bemutatnám a SÍK-PANORÁMA fotózás előnyeit. Ezt a fotózási technikát alkalmazom az ingatlanok belső terének a bemutatására is. Mivel az átlagos látószögű objektívek korlátot szabnak a terek átfogását illetően ezért SÍK-PANORÁMA felvételeket készítek. Vannak még megfelelő lehetőségek, mint a nagylátószögű objektív alkalmazása, vagy a gömb-panoráma felvétel. Én mégis a fenti technológia mellett döntöttem, mert a költségek így igen minimálisak, tehát a megrendelő pénztárcáját is kíméli. A következő felsorolásban a teljesség igénye nélkül ismertetem, hogy hol alkalmazható ez a fotózási technika: épületek külső és belső terének fényképezése. Lakás, iroda, műhely és egyéb munkahelyek fotózása hirdetésekhez, weboldalakhoz. Ezzel a fotózási módszerrel többet mutathat a kíváncsi vevők számára, nagyobb részlete lesz látható a helyiségeknek.

Bányai Viktor - Ingatlan fotózás
Ingatlan fotózás
http://ingatlan-foto.hu

Ingatlanjának hirdetésében számottevő a fotók mínősége, ebben kínálok lehetőséget. Szakértelem - felszereltség - utómunka - tapasztalat... kedvező áron! Ami nélkül nem megy a jó képek elkészítése egy ingatlanról, az a felszerelés, és kezelőjének szaktudása, tapasztalata. Profi Canon fényképezőgéppel, állvánnyal és extra széles látószögű objektívvel dolgozom, hogy a tökéletességet ne a felszereltség hiánya okozza. Ezek drága, és direkt az ingatlanok fényképezéséhez optimalizált eszközök. Utómunka szükséges a digitális képek feldolgozásához, speciális programmal kerül több kép összeillesztése, és fényviszonyainak beállítása.

Ingatlan fotózás
Hirdetések
Oldal leírása
foto.wyw.hu: WYW linkek fotó, fotózás témakörben. Digitális fotó, analóg fotó, digitális képszerkesztés, képgalériák, fotó művészek, és amatőr fotózás.
Gyűjteményünkben 600 válogatott fotó, fotózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 600 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 38655