Légifotózás, légifotó > Fotó, fotózás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Légifotózás, légifotó > 14 weboldal. Kategória leírása: Légifotózás, légifotó.

foto.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Minőségi légifotó adatbázis és légifelvételek Magyarországról
http://www.legifotok.hu/

Magyarország professzionális légifotó adatbázisa. 14.000 művészi légifelvétel hazánk életéről, településeiről, természeti kincseiről. Nézzen be hozzánk, több órányi látnivalót talál nálunk! Ha érdekel a légifotózás, próbáld ki velünk.

Minőségi légifotó adatbázis és légifelvételek Magyarországról
Legifotozas.hu
http://www.legifotozas.hu/

Légifotózás, filmezés DV kamerával és 16mm-es film kamerával, reklám filmek, hiradós légifelvételek, játékfilmek, zenei klippekhez légifotózás, ipari légifotózás, nehezen megközelithető tetők, kémények, állványok fotózása, mezőgazdasági légifotózás...

Legifotozas.hu
egikamera.hu
http://www.egikamera.hu/

Légifotózás nagyrepülőgéppel és modellhelikopterrel is.

egikamera.hu
Aero Art
http://www.aeroart.hu/

Elsősorban régészeti légifelvételek készítésével foglalkozom, de természetesen vállalom egyéb témájú légifotók készítését is. A repüléseket motoros siklóernyővel hajtom végre.

Aero Art
Tóth Géza
http://www.tothgeza.hu/

Ez a honlap alapvetõen légifelvételeket tartalmaz, fõként Magyarország nevezetes és nem nevezetes részeirõl azoknak akik ismerik az országot, vagy akik még nem.

Tóth Géza
Budapesti légifotó
http://www.budapestair.lapunk.hu/

Készítsen légifelvételt akár a házáról akár a nyaralójáról. csak mondja meg, hogy mit szeretne fényképezni, és mi elvisszük.

Budapesti légifotó
Mészi Fotó Kiadó és DTP stúdió
http://www.meszi.hu/legifotozas.php

Professzionális légifotózás 25 év tapasztalattal és a legmodernebb fotófelszereléssel, kedvező áron!

Mészi Fotó Kiadó és DTP stúdió
Helifilm Bt.
http://www.helifilm.hu/

Légifotózás, filmezés - bár a helikopterről történő fotózás drágább, mint egy kisrepülőből mégis sokan választják a jobban megkomponálható felvételek miatt.

Helifilm Bt.
Sétarepülés - légifotózás
http://foto.lapunk.hu/

Légi fotózás! Hobby és sétarepülés, városnézés! Fotózási megbízást is vállalok abban az esetben, ha valaki nem szórakoztató repülésre vágyik, hanem valamilyen üzleti szempont miatt légi felvételekre van szüksége. Ezek lehetnek akár önkormányzati felkérések az ingatlanok madártávlati feltérképezéséről, de egy illusztrisabb lakó, vagy középület bemutatása ebből a perspektívából kitűnő dokumentáció és emlék lehet.

Sétarepülés - légifotózás
Légifotózás
http://www.kekrubin.lapunk.hu/

Tervezze meg, hogy mit szeretne lefényképezni, és kollégáink készítenek önnek egy személyre szabott árajánlatot.

Légifotózás
Légifotózás, légifotó készítés
http://www.legifotoda.hu

Légifelvételek készítése Nyugat-Magyarország légterében: Vas megyében, Zala megyében, Veszprém megyében, valamint Győr-Moson-Sopron megyében. Képszerkesztés, utómunkák, rövid határidők (időjárástól függően) További információ: www.legifotoda.hu

Légifotózás, légifotó készítés
AeroFoto
http://www.aerofoto.hu

2007 óta foglalkozunk légifotók és videók készítésével, amelyeket valódi repülőgépről, illetve speciális robothelikopterről végzünk. Valódi repülőgépről DSLR fényképezőgéppel, a speciális modellhelikopterrel pedig nagy felbontású kamerával, illetve kompakt méretű fényképezőgéppel dolgozunk. A fő profil, azaz a valódi repülőgépről történő légifotózás mellett bármilyen, főleg repülős témájú, fotós megbízatást is elvállalunk. A modellhelikopteres fotózás, illetve videózás olyan helyeken alkalmazható célszerűen, ahol csak kis, szűk helyek állnak rendelkezésre, vagy a téma túl kicsi.

AeroFoto
BRAINFUNKERS | professzionális drón felvételek & drón videók
https://brainfunkers.co

Modern, fiatalos csapatunk, a BRAINFUNKERS 2014-ben alakult, azzal az egyszerű céllal, hogy professzionális szolgáltatást nyújtson a légi videózás minden lehetséges területén. Főbb tevékenységeink közé tartozik a légi felvételek készítése, valamint vágás és utómunka. Megrendelőink elsősorban reklámügynökségek, gyártó cégek, rendezvényszervező cégek, hazai kisvállalatok és nem utolsó sorban magánszemélyek. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, precizitásra, az ügyfelekkel szembeni pontosságra és rugalmasságra.

BRAINFUNKERS | professzionális drón felvételek & drón videók
Légifelvétel készítés Miskolc
https://dron.video.hu/

Napjainkban már minden rendezvényt szeretnek az emberek megörökíteni és ezt a közösségnek megmutatni. Drónjainkkal minőségi felvételeket és képeket készítünk. Legyen szó születésnapról vagy fesztiválról, a magasból sokkal átfogóbb és szebb képet és videót lehet készíteni anélkül, hogy az eseményeket megzavarná.

Légifelvétel készítés Miskolc
Hirdetések
Oldal leírása
foto.wyw.hu: WYW linkek fotó, fotózás témakörben. Digitális fotó, analóg fotó, digitális képszerkesztés, képgalériák, fotó művészek, és amatőr fotózás.
Gyűjteményünkben 605 válogatott fotó, fotózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 605 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 38803